پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irنوید تربت-اصغر غضنفری- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از انجام خطرسنجی بیماریهای قلبی و عروقی برای هشت هزار و 140 نفر از افراد بالای 30 سال جمعیت تحت پوشش این دانشگاه در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار نوید تربت،دکتر محمد قربانی با اشاره به اینکه هشتم مهرماه بهنام روز جهانی قلب نامگذاری شده است، گفت: برگزاری روز جهانی قلب اقدامی موثر در جهت افزایش آگاهی مردم از عوامل خطر بیماریهای قلبی و عروقی و اصلاح شیوههای غلط زندگی است.
وی با بیان اینکه بیماریهای قلبی و عروقی اولین علت مرگومیر در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه میباشد، افزود: این مناسبت موفقترین بسیج علیه بیماریهای قلبی و عروقی بوده است و این روز یک فرصت جهانی است که میتوان از آن برای ارتقای آگاهی های عمومی و تشویق افراد، خانوادهها، جوامع و دولتها برای اقدام فوری علیه بیماریهای قلبی و عروقی استفاده کرد.
این مقام مسئول هدف از برگزاری این مناسبت را افزایش آگاهی مردم در زمینه تامین سلامت قلب با انتخاب شیوه زندگی سالم عنوان کرد و اظهار داشت: شعار ملی این روز در سال جاری (مراقبت از قلب مراقبت از زندگی) میباشد و پیام اصلی آن توانمندسازی عموم مردم برای مراقبت از سلامت قلب با تاکید بر اهمیت و نقش پیشگیری نسبت به درمان، تعادل در رژیم غذایی، انجام فعالیت بدنی روزانه و اجتناب از مصرف دخانیات و الکل است.
معاون بهداشت دانشگاه انجام بهموقع خطرسنجی را راهی مهم برای پیشگیری از بیماریهای قلبی دانست و تصریح کرد: از این تعداد پنج هزار و 41 نفر در شهرستان تربت حیدریه، دو هزار و 198 نفر در شهرستان مه ولات و 901 نفر در شهرستان زاوه خطرسنجی انجام شد و با انجام ارزیابیهای اولیه از لحاظ وزن، تغذیه، میزان قند، کلسترول و فشار خون و فعالیت بدنی از وضعیت سلامت قلب خود آگاه شدند.
شایان ذکر است که شهروندان می توانند به نزدیکترین خانه بهداشت یا پایگاه بهداشتی محل سکونت خود با انجام خطرسنجی رایگان در رده سنی 30 سال و بالاتر از وضعیت سلامت قلب خود آگاه شوند و آموزشها و مشاورههای لازم در زمینه میزان فعالیت ورزشی، تغذیه، کاهش استرس و اضطراب و... را دریافت کنند.
http://navidtorbat.ir/fa/News/27642/خطرسنجی-بیماری-های-قلبی-وعروقی-ببیش-از-8-هزارنفردر-منطقه-تربت-حیدریه