پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irنوید تربت- علیرضا حسینی مقدم- معاون رییس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربتحیدریه متوسط تولید محصولات کشاورزی و دامی این شهرستان در سال را 430 هزار تن اعلام نمود.
.به گزارش نوید تربت، علیرضا قادری در جلسه کارگروه، آب، کشاورزی و منابع طبیعی افزود: از این میزان سهم بخش کشاورزی 370 هزار تن میباشد.
وی در ادامه به میزان تولید برخی اقلام خاص این خطه اشاره و اظهار داشت: در نیمه نخست امسال از تعداد 80 واحد مرغداری شهرستان، سه میلیون و 30 هزار و 531 قطعه جوجهریزی انجام و با تلاش تولیدکنندگان، چهار هزار و 900 تن گوشت مرغ به بازار عرضه شد.
قادری همچنین میزان تولید تخممرغ در نیمه نخست امسال را هزار و 818 تن از مجموع پنج واحد تولید مرغ تخمگذار عنوان کرد.
وی ادامه داد: در مدت یاد شده از مجموع پنج واحد پرورش بوقلمون، مقدار187 تن گوشت تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
قادری میزان تولید گوشت قرمز در این مدت را، 2 هزار و 100 تن و مقدار شیر تولیدی را نیز 23 هزار و 963 تن عنوان کرد و گفت: این میزان تولید از 284 هزار راس دام سبک و 12 هزار و 300 تن دام سنگین بدست آمدهاست.
مدیر جهاد کشاورزی تربتحیدریه در ادامه گفت: با هدف افزایش کمی و کیفی فرآوردههای دامی، اقدامات مهمی در زمینه اصلاحنژاد انجام شده که نتایج آن به تدریج مشاهده خواهد شد.
قادری تصریح کرد: لازمه جهش تولید در بخش کشاورزی و دامداری، هماهنگی و همافزایی بیشتر دستگاههای اجرایی ذیربط در شهرستان است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه نیز خواستار تشریک مساعی و هماهنگی بیشتر بین بخشی بین دستگاههای اجرایی این خطه شد.
علیاکبر کیپور افزود: اولویتبندی پروژههای آبخیزداری، توسعه کشت گلخانهای، حضور مروجان و آموزش مستمر در بخش کشاورزی، تهیه بانک اطلاعاتی، تکمیل پروژههای نیمه تمام و تکمیل زنجیره تولید در بخش کشاورزی و دامداری باید در اولویت تصمیمسازی قرار گیرد.
به گزارش نوید تربت، در این جلسه به مسایل کشت پاییزه، دِبی چاههای کشاورزی، اجرای طرحهای آبخیزداری و نیز ساعت کاری برق چاههای کشاورزی رسیدگی شد.
http://navidtorbat.ir/fa/News/27696/تولید-430-هزار-تن-محصولات-کشاورزی-و-دامی-در-تربتحیدریه