در مراسم رونمایی از کتاب «آقای امام جمعه» مطرح شد؛
«طرح زندگی با آیه ها» باید تبدیل به فرهنگ شود
سه شنبه 30 بهمن 1403 - 20:07:35
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir

نوید تربت- اصغر غضنفری- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: «طرح زندگی با آیه‌ها» تلاش دارد سبک زندگی با قرآن را تبدیل به فرهنگ کند.

به گزارش خبرنگار نوید تربت، حجت‌الاسلام هادی صاحبقرانی روز سه‌شنبه در آیین بزرگداشت آیت الله سید محمدباقر طباطبایی(ره) و رونمایی از کتاب «آقای امام جمعه» افزود: در این طرح قرار است آیاتی از قرآن توسط مردم و مومنان حفظ و فهمیده و با زندگی تطبیق داده شود و به آیه عمل گردد و این روح کلی «طرح زندگی با آیه ها» است.

وی ادامه داد: بنابراین باید در این مسیر گفتمان سازی کنیم و این گفتمان را در جامعه غالب سازیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: باید در این راستا به 10 میلیون مخاطب برسیم و بتوانیم جریان نرم افزاری دشمن را از بین ببریم، بنابراین کار را باید به صورت جبهه‌ای پیش برد.

صاحبقرانی افزود: این کار باید به صورت جمعی انجام شود و سکویی داشته باشد که محفل قرآنی را پیشنهاد می‌دهیم، یعنی در همین نشست ها و جلسات و دورهمی‌ها آیه خوانده و تبیین شود که شاید پنج دقیقه هم‌زمان لازم نداشته باشد.

وی ادامه داد: دشمن برای این که مساله ای را نهادینه کرده و تبدیل به فرهنگ کند بر آن تمرکز و ایستادگی می‌کند و جمعی را پای کار می‌آورد تا آن را محقق کنند.

 

رییس جمهوری پای کار سبک زندگی قرآنی آمده است

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: مرحوم رییسی سال گذشته شورای توسعه قرآنی را راه‌اندازی کرد که بعد از آن ریاست شورا به سازمان تبلیغات اسلامی واگذار شد.

صاحبقرانی افزود: رییس جمهوری و دولت کنونی هم به همین قدرت و قوت پای کار آمده اند و از وزارتخانه ها خواسته شده پای کار بیایند.

وی ادامه داد: در حوزه فضاسازی شهری هم شهرداری‌ها پای کار آمده‌اند و محتواها و کتاب‌هایی آماده و بر روی سایتی که به همین منظور تهیه شده بارگذاری شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت:یکی از این کتابها ویژه کودکان تهیه شده است که می‌توان از آن برای گره زدن زندگی آنان با آیات قرآن استفاده کرد که درون این کتاب داستان و بازی و موارد جذاب برای کودکان آورده شده است.

صاحبقرانی افزود: کتاب بعدی «برای زندگی» نام دارد که همه می‌توانند از آن استفاده کنند و برای هر آیه جملات و متن های ادبی زیبایی نوشته شده است.

 

امام جمعه تربت حیدریه:فقدان شبکه منسجم از مبلغان و روحانیان

امام جمعه تربت حیدریه هم در این نشست گفت: یکی از مشکلات، نداشتن شبکه منسجم از مبلغان و روحانیان است که ارتباطاتشان با همدیگر تنگاتنگ باشد و بتوانند راحت هماهنگ کنند.

حجت الاسلام سید محمد معلمی افزود: وقتی چنین شبکه‌ای نداریم از ظرفیت های یکدیگر بی خبریم و نمی‌توانیم همپوشانی داشته باشیم.

وی ادامه داد: بسیاری از طلاب، دارای تخصص خاصی هستند که برای شهرستان کارآمد است که در صورت وجود چنین شبکه‌ای می‌توان از آن برای رفع مشکلات استفاده کرد.

رییس شورای فرهنگ عمومی تربت حیدریه گفت: هرچه انسجام و هماهنگی بیشتر باشد موفقیت بیشتر و بالاتر خواهد شد و برنامه ریزی شده تا روحانیون تربت حیدریه در طول سال چند مرتبه گردهم آیند.

معلمی افزود: این مدرسه 350 طلبه مشغول به تحصیل دارد که بسیاری از آنان درحال فعالیت های موثر اجتماعی اند که از آن‌ها اطلاعی نداریم که درصورت وجود این شبکه می‌توان بهتر مشکلات را رفع کرد.

وی اضافه کرد: در زمان خلافت عباسی امامان شیعه (ع) با وجود اختناق سیاسی، شبکه گسترده ای تشکیل داده‌ بودند و با یکدیگر ارتباط تنگاتنگی داشتند.

 

کتاب «آقای امام جمعه» رونمایی شد

نویسنده کتاب «آقای امام جمعه» هم در این نشست گفت: این کتاب که طی 2 سال نوشته شده است به شرح زندگی سید محمد باقر طباطبایی می‌پردازد که اولین امام جمعه تربت حیدریه و از رهبران قیام 9 دی 1357 بوده است.

محمدمهدی امیری افزود: کتاب در 260 صفحه و پنج فصل نوشته شده و به مردم داری و رهبری دینی و سیاسی مردم تربت حیدریه پرداخته است و زندگی 2 نوه شهید ایشان به نام های شهید سید محمد حسینی و شهید سید احمد حسینی را نیز روایت می کند.


http://navidtorbat.ir/fa/News/30026/«طرح-زندگی-با-آیه-ها»-باید-تبدیل-به-فرهنگ-شود
بستن   چاپ