قلیان و جوش شیرین، موجب پلمپ یک کافه رستوران در تربت حیدریه شد
بهداشت و سلامت
بزرگنمایی:
کارشناس مسئول مرکز بهداشت تربت حیدریه از پلمب یک کافه رستوران متخلف به دلیل عرضهٔ قلیان و تخلفهای بهداشتی از جمله استفاده از جوش شیرین در تهیهٔ کباب در این شهرستان خبر داد.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت-اصغر غضنفری- کارشناس مسئول مرکز بهداشت تربت حیدریه از پلمب یک کافه رستوران متخلف به دلیل عرضهٔ قلیان و تخلفهای بهداشتی از جمله استفاده از جوش شیرین در تهیهٔ کباب در این شهرستان خبر داد.
به گزارش نوید تربت، شوکت مولوی با اعلام این خبر گفت: در پی گزارشهای مردمی مبنی بر ادامهٔ فعالیت غیرمجاز و تخلفهای بهداشتی در یک کافه رستوران، کارشناسان بهداشت با هماهنگی مقام قضایی به این محل اعزام شدند ودر بازرسیهای انجام شده،مشخص گردید متصدی این کافه رستوران علیرغم ضبط قبلی قلیانها، اقدام به عرضه مجدد آنها کرده است.
وی اظهار داشت: در بررسیهای بهداشتی صورت گرفته، وجود تخلفهای جدی از جمله استفاده از جوش شیرین در تهیهٔ کباب و استفادهٔ غیربهداشتی از سنگ نمک در این مکان مشاهده شد.
مولوی یادآورشد: به دستور قضایی، این کافه رستوران پلمب و متخلف به مراجع قضایی معرفی گردید. وی تصریح کرد: عرضهٔ قلیان در اماکن عمومی ممنوع بوده و استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز در مواد غذایی نیز تخلف محسوب میشود.
کارشناس مسئول مرکز بهداشت تربت حیدریه خاطرنشان کرد: به شهروندان توصیه میکنیم تا در انتخاب مکانهای صرف غذا دقت لازم را داشته باشند و در صورت مشاهدهٔ هرگونه تخلف بهداشتی و موارد مشکوک، مراتب را با سامانهٔ 190 درمیان بگذارند.