بزرگنمایی:
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: این دانشگاه در آخرین ارزیابی ها پیرامون اقدامات و برنامههای جوانی جمعیت با عملکرد مثبت، رتبه هشتم کشور در بین ۶۰ دانشگاه علوم پزشکی کشور را کسب کرد
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- اصغر غضنفری- معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: این دانشگاه در آخرین ارزیابی ها پیرامون اقدامات و برنامههای جوانی جمعیت با عملکرد مثبت، رتبه هشتم کشور در بین 60 دانشگاه علوم پزشکی کشور را کسب کرد.
به گزارش نوید تربت،دکتر محمد قربانی افزود: نشست و کارگاه های آموزشی با گروه ها و اقشار مختلف مردم و دستگاهها، مدیران و روابط عمومیها در راستای فرهنگسازی از جمله برنامه های جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بوده است.
وی ادامه داد: سبک زندگی و ازدواج سالم و پایدار، پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی، خودمراقبتی، مهارتهای زندگی، مهارتهای اجتماعی و ارتباط مؤثر و پیشگیری از رفتارهای پرخطر از برنامه های آموزشی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در ادامه به آخرین یافتههای بهداشتی و سلامت این منطقه که بر اساس 200 موضوع علمی تعریف شده و از 36 مرکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه بدست آمده است، اشاره کرد و گفت: بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها و سوانح و حوادث به ترتیب نخستین و بیشترین دلایل مرگ و میر در منطقه زیر پوشش این دانشگاه است.
وی افزود: طبق بررسی های انجام شده در 10 سال اخیر، به طور متوسط هر سال بین هزار و 100 تا هزار و 700 مرگ و میر در جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه رخ داده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه اضافه کرد: در بین این آمار، مرگ و میر جوانان بسیار مهم است زیرا اغلب مرگ و میر گروه سنی 18 تا 22 سال به دلیل حوادث ترافیکی و اختلالات ناشی از مصرف مواد مخدر و خودکشی بوده است.
وی سن امید به زندگی در این منطقه را 76 سال عنوان کرد و گفت: براساس بررسی گروههای سنی مختلف، در مجموع نزدیک 26 هزار سال عمر مفید جمعیت زیر پوشش تربتحیدریه از بین رفته است، بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از تصادف مربوط به مردان به خصوص گروه سنی 25 تا 29 سال بوده که در واقع سن امید به زندگی، کار و پیشرفت است.