آخرین مطالب

ماجرای کلثوم قاتل سریالی مردان مازندران؛ او تاکنون به قتل 7مرد اعتراف کرده، اما 13 شوهر صیغه‌ای داشت که همگی جان باخته‌اند حوادث

ماجرای کلثوم قاتل سریالی مردان مازندران؛ او تاکنون به قتل 7مرد اعتراف کرده، اما 13 شوهر صیغه‌ای داشت که همگی جان باخته‌اند

  بزرگنمایی:
ماجرایی که صبح شنبه ۱۱ شهریورماه مثل بمب در فضای رسانه‌های جنایی پیچید، انگار خاطره مهین قدیری، اولین قاتل زنجیره‌ای زن را زنده کرد. حالا کلثوم زن ۵۶‌ساله اهل روستای ملک‌آباد مازندران می‌تواند این لقب را از آن خود کند.

پایگاه خبری نوید تربت:www.navidtorbat.ir
ماجرایی که صبح شنبه 11 شهریورماه مثل بمب در فضای رسانه‌های جنایی پیچید، انگار خاطره مهین قدیری، اولین قاتل زنجیره‌ای زن را زنده کرد. حالا کلثوم زن 56‌ساله اهل روستای ملک‌آباد مازندران می‌تواند این لقب را از آن خود کند.

همشهری: ماجرایی که صبح شنبه 11 شهریورماه مثل بمب در فضای رسانه‌های جنایی پیچید، انگار خاطره مهین قدیری، اولین قاتل زنجیره‌ای زن را زنده کرد. حالا کلثوم زن 56‌ساله اهل روستای ملک‌آباد مازندران می‌تواند این لقب را از آن خود کند.

وقتی زن 56ساله به جرم قتل همسر صیغه‌ای اش دستگیر شد، کسی تصورش را هم نمی‌کرد که او یک قاتل سریالی است که طی 9سال جنایت، شوهران صیغه‌ای‌اش را به قتل رسانده است. هر چند زن 56ساله به قتل 7مرد اعتراف کرده اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که او در این سال‌ها 13شوهر صیغه‌ای داشته که همه آنها جان شان را از دست داده‌اند و به همین دلیل احتمال می‌رود آمار قربانیان او بیشتر از 7نفر باشد.

قاتل سریالی مازندران که کلثوم نام دارد، هفته گذشته از سوی پلیس شهرستان محمودآباد به جرم قتل شوهرش دستگیر شد. شوهر او مردی 82ساله بود که ابتدا تصور می‌شد به‌دلیل سکته جان باخته اما بستگانش می‌گفتند که او به قتل رسیده است. یکی از بستگان مقتول در تشریح ماجرا به مأموران گفت: پدرم سالخورده بود و تنها زندگی می‌کرد؛ برای اینکه همدمی داشته باشد به‌دنبال زنی می‌گشتیم که با  شرایط او بسازد و با وی ازدواج کند. پس از مدتی جست‌وجو از طریق یکی از آشنایان با زنی 56ساله به نام کلثوم آشنا شدیم. او می‌گفت که شوهرش مدت‌ها پیش فوت شده و تنها زندگی می‌کند و وقتی شرایط پدرم را گفتیم، قبول کرد که به‌صورت موقت به عقد پدرمان در بیاید.

کلثوم 56ساله با مهریه 500میلیون تومانی به‌عنوان همسر صیغه‌ای مرد 82ساله راهی خانه او شده و زندگی مشترک این زوج آغاز شد. اما فقط چند‌ماه زمان کافی بود تا مرد 82ساله متوجه شود که کلثوم قصد جانش را دارد. این مرد چند روز پیش از مرگش به بچه‌هایش گفته بود که کلثوم به زور به او قرص قلب و قرص فشار می‌دهد و هر بار با خوردن نوشیدنی‌هایی که وی درست می‌کند، از حال می‌رود.

مرد 82ساله تنها چند روز پس از گفتن این جملات به فرزندانش، جانش را از دست داد و به‌دنبال مرگ او، فرزندانش راهی اداره پلیس شدند و از همسر صیغه‌ای پدرشان به اتهام قتل شکایت کردند. با این شکایت، پرونده‌ای در دادسرا تشکیل شد و تیمی از مأموران به تحقیق درباره مرگ مرد 82ساله پرداختند و با به‌دست آمدن سرنخ‌هایی که ظن دست داشتن کلثوم در جنایت را قوت می‌بخشید، این زن دستگیر شد.

زن 56ساله هفته گذشته دستگیر شد و تحت بازجویی‌ قرار گرفت. او که می‌دید دستش نزد پلیس رو شده، علاوه بر قتل پیرمرد 82ساله به قتل 6نفر دیگر هم اعتراف کرد؛ 6نفری که همگی مردانی 75سال به بالا بودند که زن جنایتکار ابتدا به‌صورت موقت با آنها ازدواج می‌کرد و پس از حدود 2تا 3ماه زندگی مشترک، با خوراندن قرص یا حل کردن آن در نوشیدنی، طعمه‌هایش را به قتل می‌رساند.

اعترافات زن جنایتکار نشان می‌داد که او در خانواده‌ای کاملا معمولی در یکی از روستاهای شهرستان ساری به دنیا آمده بود. وی در 11سالگی با نخستین شوهرش ازدواج کرده که حاصل این ازدواج یک فرزند پسر بود؛ پسری که سال‌ها بعد  بر اثر بیماری درگذشت. کلثوم پس از مرگ شوهر اولش، با مرد دیگری ازدواج کرد؛ ازدواجی که حاصل آن دختری بود که حالا ازدواج کرده و از اینکه مادرش به قتل دست‌کم 7نفر اعتراف کرده، شوکه شده است. قاتل سریالی پس از مرگ شوهر دومش، چندبار دیگر هم به‌صورت دائم ازدواج کرد؛ طوری که در شناسنامه‌اش ازدواج دائم با 5نفر ثبت شده و حالا تحقیقات برای یافتن این افراد و مشخص شدن سرنوشت آنها ادامه دارد.

آنطور که زن جنایتکار اعتراف کرده، وی قتل‌هایش را از حدود 9سال پیش آغاز کرده است. او طعمه‌هایش را از بین مردان سالخورده تنها اما پولدار انتخاب می‌کرد. کلثوم ابتدا در گعده‌های زنانه حاضر می‌شد و از زندگی‌اش می‌گفت و اینکه تمایل دارد به عقد موقت مردی سالخورده که تنها زندگی می‌کند در بیاید. به این ترتیب افرادی که برای پدر سالخورده اما تنهای خود به‌دنبال همدم می‌گشتند، با او آشنا می‌شدند و کلثوم وقتی مطمئن می‌شد که سوژه موردنظرش ثروت زیادی دارد، به شرط دریافت مهریه به عقد او در می‌آمد. مهریه‌ای که زن جنایتکار طلب می‌کرد معمولا پول نقد هنگفت یا ملک بود و به این ترتیب به عقد سوژه مورد نظرش درمی‌آمد اما در کمتر از 3ماه با شگردهایی که داشت، شوهر صیغه‌ای‌اش را از طریق خوراندن دارو یا خفه کردن به قتل می‌رساند و بعد مهریه خود را به اجرا می‌گذاشت؛ به‌گونه‌ای که طبق تحقیقات پلیس، وی توانسته بود با این شگرد، صاحب چند ویلای مجلل در استان مازندران شود که ارزش آنها میلیاردها تومان است.

آنطور که تحقیقات پلیس نشان می‌دهد کلثوم قتل‌هایش را در شهرهای مختلف مازندران مرتکب شده است، از ساری و قائمشهر گرفته تا نکا و بابل. او پس از نخستین قتلی که مرتکب شد، مورد ظن خانواده مقتول قرار گرفت؛ تا جایی که آنها از وی به اتهام قتل شکایت کردند و جسد مقتول برای بررسی‌های تخصصی به پزشکی قانونی منتقل شد اما در نهایت با پیگیری‌های دختر و داماد کلثوم، خانواده مقتول از شکایت‌شان گذشتند و او توانست به جنایاتش ادامه دهد. همچنین در یکی دیگر از قتل‌ها، وقتی خانواده مقتول به این زن مشکوک شدند، از وی شکایت کردند و جسد به پزشکی قانونی منتقل شد اما در بررسی‌های تخصصی علت اصلی قتل مشخص نشد و اعلام شد که مرد سالخورده بر اثر سکته قلبی جان باخته است.

قاتل سریالی مازندران در حالی به قتل 7نفر از شوهران صیغه‌ای‌اش اعتراف کرده که بررسی‌ها نشان می‌دهد که او با 5نفر به‌طور دائم عقد و با 13نفر به‌صورت موقت عقد کرده بود. این در حالی است که همه 13مردی که پیش از این با او ازدواج کرده بودند، جانشان را از دست داده‌‌اند. به همین دلیل احتمال می‌رود که متهم در قتل افراد بیشتری دخیل باشد و تعداد قربانیان او از عدد 7بیشتر شود. به‌گفته سردارحسن مفخمی شهرستانی، فرمانده انتظامی مازندران، متهم اعتراف کرده که با افزودن مواد بیهوش‌کننده در نوشیدنی‌ همسرانش، آنها را بیهوش می‌‌کرد و بعد به قتل می‌رساند و در حال حاضر تحقیقات برای شناسایی سایر جنایات احتمالی این زن ادامه دارد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پزشکیان همان پزشکیان بود /نگاهی به 15 سوال سیاسی، 12 سوال اقتصادی و 4 سوال فرهنگی - اجتماعی اهالی رسانه از رئیس جمهور

پدیده ال‌نینو چگونه باعث بزرگ‌ترین رویداد انقراضی زمین شد؟ پژوهش جدید پاسخ می‌دهد

کشف حیر‌ت‌انگیز دانشمندان: مورچه‌ها برای جلوگیری از شیوع بیماری، لانه خود را بازطراحی می‌کنند

برگزاری دور برگشت رقابت های لیگ برتر فوتسال نوجوانان کشور در تربت حیدریه

تصاویر: پرتاب ماهواره «چمران - 1»

پیکر مرزبان شهید امیر ابراهیم‌زاده در زاوه تشییع شد

نرخ کرایه سرویس مدارس تربت حیدریه اعلام شد

کشف گوردخمه‌های زرتشتی در آفریقا؛ هزاران کیلومتر دورتر از ایران در اعماق جزیره ماداگاسکار

کسب 4 مدال طلا ونقره توسط آتش‌نشان تربت حیدریه در مسابقات المپیاد جهانی آتش‌نشانان

تصاویر: حضور جمعی از سینماگران در قطعه هنرمندان

دستگیری سارقان طلای کودکان در خواف

هاآرتص:ایران چگونه اسرائیلی‌ها را برای جاسوسی به خدمت می‌گیرد؟ / تل آویو نگران روند رو به افزایش جذب اسرائیلی‌ها برای جاسوسی است

توانخواهان تربت حیدریه با کسب هشت مدال رنگارنگ قهرمان خراسان رضوی شدند

دوقطبی‌سازی به سبک پناهیان و کیهان /رطب خورده‌ها، منع رطب می‌کنند!

تلف شدن چند راس دام در آتش سوزی روستای رزگ تربت حیدریه

خسارت سرمای زودرس به بیش از 900 هکتار محصولات زراعی بخش رخ تربت حیدریه

جوان مرگ مغزی تربتی به 4 نفر جان دوباره بخشید

عضو سابق شورای شهر: مطالبات شهرداری از متولیان پاساژ دالان برای احداث پارکینگ طبقاتی کافی است

پهلوان تربتی موفق به کسب مدال طلای قهرمانی کشتی کشور شد

نونهال تربت حیدریه موفق به کسب مقام عالی مسابقات شطرنج جام مادر شد

مجمع نمایندگان استان هیچ مصداقی را برای انتخاب استاندار تعیین نکرده

بخش زیرساخت "دسکتاپ مجازی" دانشگاه تربت حیدریه به بهره برداری رسید

تشکیل تیمهای نظارت بر بازار لوازم التحریر و پوشاک در تربت حیدریه

آغاز برگزاری نمایش رزمی فرهنگی حدیث پایداری در تربت‌حیدریه

آقای دکتر عارف، با سخنان دو پهلو کام بازنشستگان را تلخ نکنید

اتاق ویژه مادر و کودک در4 روستای مه ولات راه اندازی شد

صرفه‌جویی90 میلیارد ریالی توسط دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

خرید بیش از 17هزار و 500 تن گندم مازاد از کشاورزان بخش رخ تربت حیدریه

تصاویر: جشن فِرِدینماه در «کندلوس»

اختصاص هزینه سالگرد شهید سلامت به پویش تهیه لوازم التحریر دانش آموزان محروم

نخستین هواپیمای فضایی با قابلیت حمل مسافر و بار؛ «رادیان» جایگزین راکت‌های عمودپرواز می‌شود

واژگونی خودرو پراید در کمربندی تربت حیدریه دو مصدوم برجای گذاشت

20 مدال رنگارنگ ارمغان پسران کاراته کار تربت حیدریه در مسابقات قهرمانی کشور

بهره برداری از استخر سرپوشیده شهرک ولیعصر تربت حیدریه بزودی

حوادث ترافیکی آخر صفردر محورهای تربت حیدریه 17 مصدوم برجای گذاشت

«ملکهٔ زباله‌ها» عامل بزرگ‌ترین فاجعهٔ زیست محیطی تاریخ سوئد / فریبا خطیبی کیست؟

آتش نشان تربت حیدریه نایب قهرمان مسابقات پاورلیفتینگ خراسان رضوی شد

چرا امام رضا دائما مناظره‌های کلامی می‌کرد؟

طرح مجلس درمورد اتباع خارجی: ظرف سه ماه، کل جمعیت اتباع بیگانه در هر شهر، روستا، شهرستان و استان نباید بیشتر از سه درصد کل جمعیت ساکن و شاغل در آنجا باشد

دانشگاه تربت حیدریه برای اولین بار دررشته های مدیریت صنعتی و مواد دانشجو می پذیرد

اهتمام رئیس جمهوری تاجیکستان به پاسداری از فرهنگ ایران‌زمین

ظرف نقره‌ای کمیاب در گنجینه وایکینگ‌ها در اسکاتلند متعلق به شاهنشاهی ساسانی از آب درآمد

تصاویر: بازی‌های پارالمپیک 2024 پاریس؛ رقابت‌های پارا دومیدانی

با حفظ غرور نظامیان به جرایم نیروهای مسلح رسیدگی میکنیم

چهار کشته و مصدوم در پی واژگونی یک دستگاه خودرو سواری

آماده باش 23 پایگاه اورژانس تربت حیدریه دردهه پایانی ماه صفر

برترین های مسابقات شطرنج ادارات تربت حیدریه شناخته شدند

افتتاح مرکز بازتوانی معتادین بانوان در تربت حیدریه

تصاویر: تغییر رنگ دریاچه ارومیه

تصاویر: حرکت کاروان اسب‌سواران خراسا‌ن‌شمالی به سوی حرم رضوی