پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.irنوید تربت- داود شریفی- رییس اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مدیریت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همزمان با روز جهانی غذا با برنامهریزیهای صورت گرفته، کارشناسان این اداره با حضور در برخی از مدارس شهرستان نسبت به آموزش دانشآموزان و آگاهیبخشی در خصوص نشانگرهای تغذیهای و اصول تغذیهای سالم اقدام کردند.
به گزارش نوید تربت،دکتر نگین خوری با اعلام این خبر افزود: یکی از اهداف اصلی روز جهانی غذا ترویج و آگاهیبخشی در باره تغذیه سالم است که شامل مصرف متعادل و متنوع مواد غذایی و تامین نیازهای روزانه بدن به ویتامینها، مواد معدنی، پروتئینها و سایر مواد مغذی است.
وی ادامه داد: توجه به اهمیت مصرف بهترین مواد غذایی و بهترین انتخابها برای مصرف کننده، باید توجه افراد را به نشانگر رنگی تغذیهای بر روی لیبل محصولات غذایی و آشامیدنی جلب کرد و افزایش آگاهی هر شخص از بایدها و نبایدهای تغذیهای خود از اصول سلامتی و کاهش بیماریهای غیر واگیر میباشد.
دکتر خوری اظهار داشت: دانشآموزان بهعنوان سرمایههای جامعه نقش اساسی در مسیر پیشرفت کشور دارند و این موضوع لزوم ارتقاء فرهنگ سلامت این گروه را محرز مینماید که برگزاری این چنین دورههای آموزشی تاثیر بهسزایی در بالابردن آگاهی کودکان در حوزه سلامت دارد.
قابل ذکر است برگزاری مسابقه بین دانشآموزان با موضوع تغذیه سالم و اهدای جوایز، مشارکت در برپایی جشنواره غذا و توزیع شیر در بین دانشآموزان از دیگر برنامههای اجرا شده در روز جهانی غذا بود.
http://navidtorbat.ir/fa/News/27679/دوره-آموزشی-اصول-تغذیه-سالم-برای-دانشآموزان-تربت-حیدریه-برگزار-شد