بزرگنمایی:
حذف بیرحمانه ی تئاتر افراد دارای محدودیت، از چهل و سومین جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر انتقاداتی را برانگیخته است.
پایگاه خبری نوید تربت:http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- الیاس اصغری - حذف بیرحمانه ی تئاتر افراد دارای محدودیت، از چهل و سومین جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر انتقاداتی را برانگیخته است.
به گزارش خبرنگار حوزه ی بهزیستی نوید تربت ،در حالی که شعار توانمند سازی و برابرسازی فرصت ها باید در دستور کار سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی قرار بگیرد و جامعه ی هدف سازمان بهزیستی کشور را یاری نمایند اما خبر حذف بخش فراگیر از جشنواره ی چهل و سوم تئاتر فجر در چند روز اخیر باعث نگرانی های بسباری برای افراد دارای محدودیت شده و واکنش ها بسیاری ، از جمله اعتراض شدید هنرمندان جامعه ی هدف بهزیستی و دیگر کارشناسان حوزه ی توانبخشی و تئاتر درمانی کشور را به همراه داشته است.
با یک نگاه تخصصی می توان متوجه شد که نمایش های صحنه ای و خیابانی فرصت بسیار خوبی است برای حضور و مشارکت هر چه بهتر هنرمندان و مهرجویان مناطق مختلف کشور.
چهل و سومین جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر در حالی در بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد که تغییرات قابل توجه ای در ساختار خود ایجاد کرده است اما حذف ناباورانه ی تئاتر افراد دارای محدودیت و بخش فراگیر که بستری برای حضور گروه های هنری مناطق مختلف کشور از جمله کویر ،خلیج فارس،زاگرس، آفتاب،کاسپین بود ، به یکی از چالش ها و نگرانی های این روزهای جامعه ی هدف بهزیستی کشور تبدیل شده است.
بخش فراگیر در سال های اخیر باعث مشارکت هر چه بهتر افراد دارای محدودیت و دیده شدن استعدادها و تولیدات متنوع و باکیفیت بوده است.
حذف این بخش از جشنواره ی تئاتر فجر واکنش ها بسیاری به همراه داشت تا جایی که در چند روز اخیر پیگیری ها و رایزنی های مدیران سازمان بهزیستی به نتیجه ای نرسیده است اما حضور گروه ها و نمایش های هنرمندان جامعه ی هدف بهزیستی می تواند فرصت مناسبی باشد برای بروز خلاقیت ها و توانمندی های این بخش از جامعه.
عدم شناخت از توانمندی ها و استعدادهای هنری افراد دارای محدودیت ،سلیقه های مدیریتی و اجرایی از دلایل حذف بخش فراگیر از چهل و سومین جشنواره ی بین المللی تئاتر فجر می تواند باشد.