بزرگنمایی:
استاندار خراسان رضوی در حاشیه مراسم نکوداشت روز ملی عطار در شهر کدکن تربت حیدریه،از تندیس شفیعی کدکنی،شاعر،نویسنده و استاد به نام ادبیات فارسی که از مفاخر کشور است در زادگاهش رونمایی کرد.
پایگاه خبری نوید تربت: http://www.navidtorbat.ir
نوید تربت- داود شریفی- استاندار خراسان رضوی در حاشیه مراسم نکوداشت روز ملی عطار در شهر کدکن تربت حیدریه،از تندیس شفیعی کدکنی،شاعر،نویسنده و استاد به نام ادبیات فارسی که از مفاخر کشور است در زادگاهش رونمایی کرد.
به گزارش خبرنگار نوید تربت، غلامحسین مظفری در مراسم بزرگداشت روز عطار گفت: همه ما باید قدر داشتههای خود و دیارمان را بدانیم و فضاهای فرهنگی را توسعه دهیم، بنابراین تاکید دارم که باید فضاهای بانشاط، خوب، شاد، در شأن و شادی های مشروع مردم را به رسمیت بشناسیم.
وی با بیان این که نباید اجازه داد برخی، مفاخر ما را به نام خود مصادره کنند افزود: اولین پایتخت بعد از اسلام ایران در منطقه خراسان و نیشابور بزرگ که در یک محدوده تعریف می شوند شکل گرفته است.
مظفری پیوند ناگسستنی فرهنگ ایران و اسلام را مورد تأکید قرار داد و افزود: باید این ارتباط عمیق و تاریخی بهویژه در خراسان، که نخستین پایتخت ایران پس از اسلام در این منطقه بوده، مورد توجه قرار گیرد.
استاندار خراسان رضوی: آموزههای عطار میتواند معنابخش زندگی باشد
استاندار گفت: عطار صدایی از اعماق روح ایرانی است که آموزه هایش بیش از پیش می تواند به کشف معنا برای زندگی آدمی یاری رساند.
مظفری افزود: شاید امروز بیش از هر زمان به کلمات ساده و ژرف عطار برای بازگشت به معنا نیاز داشته باشیم.
وی ادامه داد: در جهانی که مصرف گرایی، افزاری منجر به تولید انبوه شده است و در این فرایند یکسان سازی تمامیت گرایانه منجر به از دست رفتن معنا میشود، آموزه های عطار بیش از پیش می تواند به کشف معنا برای زندگی آدمی یاری رساند.
خراسان، سرزمین کیمیاگران معناست
استاندار خراسان رضوی گفت: خراسان سرزمین کیمیاگران معناست که توانسته قرن ها 2 کلانفرهنگ ایرانی و اسلامی را در همسایگی یکدیگر قرار دهد و میانشان داد و ستد برقرار سازد که برونداد آن دُرّدانه هایی همچون عطار، فردوسی، قطب الدین حیدر، خیام و غزالی بوده است.
مظفری افزود: پیوند مستحکم بین فرهنگ ایرانی و اسلامی را پاس بداریم و استفاده کنیم، امام رضا (ع) از گفتوگوی بین ادیان استقبال کردند که باید از این امکان به خوبی استفاده کند.
وی همچنین بر اهمیت و جایگاه ویژه شهید برونسی بهعنوان یک اسطوره و عارف حقیقی تأکید کرد و اظهار داشت: هرچند برونسی سواد دانشگاهی نداشت، اما میراث معنوی و شخصیتی او برای نسلهای آینده بیبدیل است.
25 فروردین ماه در تقویم رسمی ایران، روز بزرگداشت عطار نیشابوری است و روز گذشته به همین مناسبت آیینی در نیشابور با حضور رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد.